Sangele Iubirii(Tou erota to aima) 5 5 2

Nu sunteti conectat. Conectati-va sau inregistrati-va

Mergi la pagina : Inapoi  1, 2, 3 ... 11, 12, 13

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos  Mesaj [Pagina 13 din 13]

1 Sangele Iubirii(Tou erota to aima) la data de Joi 22 Iul 2010, 23:59

laly

Ancient Vampire
Ancient Vampire
Rezumarea primului mesaj :

Prefata

Nu am crezut niciodata ca voi ajunge sa sfarsesc asa.
Toata viata mea a fost un tren care nu a avut vreo statie in care sa se opreasca.
Desi am trait clipe frumoase in prima mea viata nu imi pare rau ca am murit,e mult mai interesanta viata de nemuritor dar in acelasi timp e cel mai mare blestem care exista.Nu poti sa dormi,nu poti sa pleci din acest loc,nu poti sa spui ceea ce esti pentru ca asta ti-ar putea aduce condamnarea suprema.
Tot ceea ce poti sa faci e sa iti accepti soarta,sa inchizi ochii si sa lasi oameni sa devina carne de macaelarie.

Capitolul 1

Ma numesc Harieta m-am nascut in satul Zontanos,Cipru.Este o mare ironie in numele sartului(viu),mama mea avea 19 ani cand eu m-am nascut si tatal meu 26.Mama era o fiinta foarte blanda si delicata ca si numele ei Milena.Era blonda cu ochii albastri ca cerul senin.Tata...pai tatal meu era cel mai rau om din sat,cel care taia si spanzura acolo.El se numea Oios Mazonakis.
Timpul trecea eu cresteam dar niciodata nu imi vedeam tatal,stiam ca am unul dar nu stiam cum arata, cine e.Stiam doar ca atunci cand ii pronuntam numele oamenii se infiorau.Nu ii bagam in seama credeam ca doar vroiau sa ma sperie,ca sa nu ies din cuvantul lui.
Mama venea zi de zi cu noi ordine din partea lui.
Astazi sa nu ies afara din casa,maine sa port haine inchise la culoare,poimaine sa am un crucufix la mine.Nu aveau rost toate astea,eu eram impotriva lor si cand incercam sa fiu putin rebela mama se punea in genunchi plangea si incepea sa ma roage sa o ascult.
Ma speria foarte tare comportamentul ei.
Tot ceea ce vroiam era sa fiu un copil normal ca toti ceilalti,dar din motive nestiute de mine atunci nu puteam.
Venise timpul sa merg la scoala,prima zi ma asteptam sa il vad acolo..dar nu.
Timpul trecea eu cresteam incepusem sa deschid mai bine ochii,vedeam ca colegi mei ma evita si cand erau in preajma ea erau albi ca varul.
Incepusem sa am complexe ma credeam monstruoasa,iar din pricina asta veneam in fiecare zi acasa plangand.
Mama ma mangaia si imi soptea ca va veni ziua cand voi intelege.
Mereu o intrebam cum arata tata,pentru ca mama era blonda cu ochii albastri iar eu eram brunrta cu och negri ca smoala dar cu pielea alba.
Crescusem aveam 15 ani,acum eram la liceu plecasem din sat in orasul Mavrolos pentru a studia.
Era o alta lume,nimeni nu se mai ferea de mine,puteam sa vorbesc cu noi mei colegi.
A doua zi la ore eram foarte adormita,nu imi puteam explica de ce pentru ca nu imi statea in obicei sa fac nopti albe si de fiecare data ma puneam in pat la ora fixa,insa nu gaseam motiv pentru somnolenta mea.
Ziua a trecut,m-am dus la bucatarie sa imi fac un sandvis.Aveam piept de pui taiat felii foarte subtiri.
Incep sa il mestec si parca avea alt gust acum,mult mai bunm,m-am uitat la el poate mi-a scapat ceva condiment pe el si eu nu am remarcat..dar nimic.Am lasat-o balta,asa se intampla cand nu mananci o zi intreaga gustul ti se pare altfel.
Ma-m dus sa ma culc,visam o cada si multe fete care tipau.M-am trezit,apoi am adormit la loc fara sa visez nimic.
Urmatoarea zi la scoala colega mea de banca si prietena mea Betty ma invita in oras la masa:

-Hey Harieta ce faci?
-Buna Betty,incerc sa imi tin ochi deschisi.Tu ce faci?
-Ma gandeam ce sa facem diseara.
-Sa facem?
-Da de ce esti asa surprinsa?
-Pai pentru ca ne cunoastem de 6 luni si nu m-ai invitat nicaieri pana acum.
-Da?Nici nu am remarcat.
Am lasat-o rece.
Seara pe la ora 6 am mers la un restaurant cu specific traditional.
-Betty,ce mananci?
-O sa imi iau o friptura de ren cu sos de sange.
-Tu?
-Pai la fel nu am manacat niciodata friptura de ren.
Ni se aduc farfuriile si gustul sangelui era iarasi foarte ciudat,ciudat de dulce.Ehh condimentele din nou.
Cand gustam sangele din farfurie parca imi veneau niste imagini in minte:sfori,lemne,cuie.Im mintea mea facusem o cutie dar nu era nici pe departe asa ceva.
A venit vacanta de Craciun si m-am intors acasa.Mama la cei 34 de ani arata ca la 20 nu imi venea sa cred ochilor ceea ce vedeam.Parca era alta persoana,pielea ii stralucea,parul la fel.

-Harieta,bine ai revenit acasa!!Imi era dor de tine.
-si mie imi era dor mama de tine si de casa.
Am evitat sa mananc ceva ca sa nu mai am flash-uri si sa am vreun comportament ciudat.Am vrut doar sa dorm.
M-am dus sa dorm,si iar am avut un vis ciudat.De data asta visam o femeie care semana leit cu mine dar atunci cand am atins-o pielea ii se facuse foarte rece si alba,apoi se transformase intr-o himera.M0am trezit tipand.Mama facuse micul-dejun,am luat un biscuit si am iesit afara.
-Mama unde tata?
-Are treaba,Harieta.
-Asta imi spui de cand ma stiu,nu crezi ca e normal ca un tata sa isi faca timp pentru copilul lui?Spune-mi e la inchisoare,e mort?
-Nu draga mea,doar doar e ocupat acum.
-E ocupat de 15 ani intruna,nu crezi ca e timpul pentru o vacanta?
Apoi am strigat:-Te urasc din tot sufletul,tata!Care oi fi ala!Te urasc!
-Harieta nu face asta...nu

241 Re: Sangele Iubirii(Tou erota to aima) la data de Sam 17 Dec 2011, 04:14

laly

Ancient Vampire
Ancient Vampire
Focul care ma mistuia ma ardea din ce in ce mai repede.Vroiam sa respir,sa iau o gura de aer ca sa ma pot racori dar daca o faceam explodam.Explodam de durere.
Nu ma simteam in stare acum sa il infrunt pe Lucifer,ma simteam mai fragila decat o frunza uscata.Dar stiam ca furia care ma va trezi va fi mai furtunoasa decat potopul lui Noe.Acum trebuia sa ma lupt cu focurile Iadului,sa ma mentin tare ,sa pot indura ''renasterea''.
Tot ce era uman ardea,carnea simteam ca mi-o smulge cineva de pe oase,ca sunt taiata cu fierastraul...era mai rau decat cel mai blestemat suflet din Iad.
La un moment dat s-a oprit totul.....si am deschis ochii.
Baal imediat l-a privit pe tatal sau,iar Lucifer s-a uitat la cei 6 subalterni ai sai,in speranta ca ii vor sari in ajutor.
Eram eliberata,numai simteam nici un fir de durere,nici umra de sentiment...doar dorinta pura de a mutila.
Lucifer ma privea ca un caine speriat,privirea o avea in pamant si simteam tensiunea din atmosfera.Era frica lui si se atarna de ceilalti demoni.Dar acum eram mai puternica ca oricand,ii puteam spulbera pe toti dintr-o singura miscare,dar era o pedeapsa prea usoara pentru el.
M-am ridicat si m-am indreptat inspre el.Nevrand sa para las,a ramas pe loc.

-Bine...ai revenit Harieta!
-Multumesc,dar stiu ca nu asta era dorinta ta.Stiu ca doreai mai mult orice sa numai exist.Uite ca nu s-a putut materializa dorinta ta.Imi pare rau.
L-am prins de gat si l-am strans pana degetele mi s-au impreunat in palma.Se zbatea,ma lovea dar nu avea cum sa ma indeparteze.Intr-un final am reusit sa ii rup gatul,dupa care i-am atarnat picioarele de doua bari de fier.
Se transformase deja in mnstrul cu 7 capete dar nu era de ajuns.Am luat un fiereastrau si am inceput sa il tai.Il taiam intr-un final in doua,il despicam.
Era un sentiment atat de placut,de dulce,de victorios...
Adonia ma privea cu niste ochii mari,Paris la fel dar nimeni nu avea curajul sa intervina.Pana la un moment dat cand Belial a vorbit...

-Vezi tu,himerouna este sa torturezi un demn,suflet sau orice altceva vrei tu si una este sa il trturezi pe Lucifer.Ai foarte mult tupeu sa faci ceea ce faci.
M-am oprit si m-am uitat la el.
-Deci in primul rand nu sunt himera,sunt regina voastra rame imputite ce sunteti.Doi,Lucifer si-o merita pe deplin si 3 ..de unde atata interes fata de Lucifer?
Nu ca m-ar interesa,poti sa il si omori dar...parca esti prea taioasa.
-Da?Pai ce sa spun asa sunt eu.
-Mda....nu uita ca eu sunt cu milioane de ani inaintea ta...oricand te pot pune la pamant.
Ma irita la culme atitudinea lui.
-Hai sa vedem care este mai tare!Dupa ce te voi arunca la cerberi iti promit ca nu te voi scoate de acolo.Vei fi mancare de caini.

Metoda de tortura a lui Lucifer

Si...Harieta normala si monstru pregatit de lupta

242 Re: Sangele Iubirii(Tou erota to aima) la data de Sam 17 Dec 2011, 05:56

Ink.Soul

Bitten Human
Bitten Human
UOau ,frate ce tortura si eu nu inteleg adika ea nu isi mai aminteste nimik din viata antreioara nimik cum ca lar iubi pe BAll pe Paris sau pe ADOnia .Ok nu poate simtii dar nu se poate preface nu poate fii mai intelegatoare ,sau ii e frica sa nu cumva sa isi piarda din putere daca face asta oricum sunt tare curioasa cum decurc lucrurile ;)

243 Re: Sangele Iubirii(Tou erota to aima) la data de Sam 17 Dec 2011, 06:00

laly

Ancient Vampire
Ancient Vampire
Ca demon,Harieta nu poate simti iubire compasiune si orice altceva ce tine de emotii.Demonilor le este interzisa iubirea,doar sti vorba:Iubirea este Dumnezeu,iubirea vine de la Dumnezeu.
Sunt niste lucruri simple,pe care daca le legi si faci legatura intelegi totul.
Si da daca ar iubi,ea s-ar lasa calcata in picioare de aceasta iubire.Si-ar pierde din putere,lumea nu ar mai sti-o de frica.Ii este frica si blocheaza iubirea.Mai are momente cand simte nevoia sa iubeasca si ii deschide drumul iubirii dar nu pentru mult timp...

Ultima editare efectuata de catre laly in Sam 17 Dec 2011, 06:04, editata de 1 ori

244 Re: Sangele Iubirii(Tou erota to aima) la data de Sam 17 Dec 2011, 06:03

Ink.Soul

Bitten Human
Bitten Human
POi si atunci totul o sa revina la normal ,o sa o ia de la capat sau va reusi nustiu sa fie fericita alaturi e Ball ?

245 Re: Sangele Iubirii(Tou erota to aima) la data de Sam 17 Dec 2011, 06:08

laly

Ancient Vampire
Ancient Vampire
Ei se iubesc,se vor iubi dar iubirea lor este blestemata.Intotdeauna se vor rani unul pe celalalt direct,sau indirect.Gandeste-te ca sunt amandoi demoni,si ca oricat ar vrea sa fie mai buni nu pot.

246 Re: Sangele Iubirii(Tou erota to aima) la data de Lun 19 Dec 2011, 08:37

soulkid

Simple Forks Habitant
Simple Forks Habitant
uuu!! harieta din nou demon!
iar fara pic de sentimente, rece, indiferenta, dar sa speram ca nu va mai fi ca prima data sa stea toata ziua si sa ucida... abia astept sa vad cum vor mai evolua lucrurile, acum ca lucifer nu mai este la putere... pozele nice...prima mi se pare atat de ciudatica 46 e super

247 Re: Sangele Iubirii(Tou erota to aima) la data de Lun 19 Dec 2011, 08:41

laly

Ancient Vampire
Ancient Vampire
01 Multumesc,multumesc.Harieta...pai Harieta va fi cam tot la fel,dar mult mai teritoriala.

248 Re: Sangele Iubirii(Tou erota to aima) la data de Lun 19 Dec 2011, 08:55

soulkid

Simple Forks Habitant
Simple Forks Habitant
cu placere! 06 uuu!! abia astept un next ....ca deja incep sa imi sa imi inchipui ce va face si nu e de bine 04 se va duce oare in curand in rai? ...astept cuminte si incerc sa nu ma mai gandesc, desi imi va fi greu....

249 Re: Sangele Iubirii(Tou erota to aima) la data de Lun 19 Dec 2011, 08:59

laly

Ancient Vampire
Ancient Vampire
Raaaaiii?Nuuuuuuuuuuuuuuuuu.Nu m-am gandit la sfarsit,nu stiu cum va fi,dar promit ca nu o voi lasa sa se duca in Rai.o sa posede un episcop foarte mare de la Vatican si prin care va distruge lumea papala si ce mai este pe acolo.
O sa fie frumos,promit.

Si, am o intrebare.....curiozitate pura atat:De unde ai aflat de ficul meu?Ca il citeai de dinainte sa te inscrii 04

250 Re: Sangele Iubirii(Tou erota to aima) la data de Lun 19 Dec 2011, 09:24

soulkid

Simple Forks Habitant
Simple Forks Habitant
pai am cautat pe goole 46 si din greseala am dat peste el...eram la scoala si nu aveam ce face asa ca m am apuacat sa caut si am gasit ficul tau mi s a parut interesant si uite asa am ajuns sa ma inscriu pe forum........app tare ideea cu episcopul....

251 Re: Sangele Iubirii(Tou erota to aima) la data de Dum 15 Ian 2012, 11:27

laly

Ancient Vampire
Ancient Vampire
Eulb Yvi fiica lui Lucifer.
Harieta sau Eulb?Care va fi mai puternica?

252 Re: Sangele Iubirii(Tou erota to aima) la data de Sam 28 Ian 2012, 10:37

laly

Ancient Vampire
Ancient Vampire
Belial imi zambi si pleca.
Baal ma privea cu ura si vedeam in ochii lui in acelasi timp si putina mandrie.Ii torturam tatal,era normal sa ma urasca,dar parca nu era ura...era un fel de idolatrie.Vroia sa fie el in locul meu,sa i-o plateasca tatalui lui.Dar traia asta prin mine,vedea totul prin ochii mei.M-am intors din nou la Lucifer care...numai era.Am simtit in secunda aceea cum sangele meu inghetat se transforma in lava fierbinte.Lucifer fugise dar capul uitase sa si-l ia.Aveam in as in maneca sau putea sa fie o capcana care putea sa ma faca franjuri.Oricum ar fi nu puteam sa ating acel cap.
Nimeni nu vazuse cand Lucifer fugise.
-Baal...,am strigat incet.
Baal cand vazu ca tatal sau numai era a inchis ochii.Era de rau,ceva era de rau.
Am pus securea jos si mam dus la cazanul meu cu suflete.Am bagat mana in foc dar nici focul nu ma ardea atat de rau ca fuga lui Lucifer.El avea mandria lui,asta este si pacatul lui care l-a tras in jos,MANDRIA.Dar nu credeam ca putea sa fie atat de las.Pacatul sau facea parte din cele 7 pacate mortale,dar numai daca aveai supremul ghinion ca om sa ma vezi...erai deja blestemat.Sufletul imi apartinea.
Am varsat cazanul pe jos,sufletele au avut parte o secunda de pace dupa care am inceput sa le jupoi carnea cu dinti.
Trebuia sa imi vars nervi.
Baal vazandu-ma ajunsa in stadiul in care imi pierdeam controlul,m-a luat si m-a dus intr-un loc unde pamantul era rece.Ma zbateam,il muscam dar era mult mai puternic decat mine.
M-a aruncat intr-o gramada de pamant,dupa care s-a asezat langa mine.
Inghitisem o gramada de pamant ca sa ma pot linisti dar degeaba.Sangele imi fierbea la prorpiu si la figurat de nervi.Acum Lucifer ma putea lovi in orice secunda,pentru c nu stiam la ce sa ma astept din partea lui.Intuitia imi spunea ca va fi ceva ca mine.
Toata tevatura asta,revenirea la viata,tortura lui Lucifer si fuga lui...imi daduse pofta de sex.
I-am rupt hainele lui Baal,dupa care am inceput sa il sarut.Baal ma oprise si se uita in ochii mei.Cand il doream aveam ochii rosi.Ochii mei ardeau mai rau decat Iadul.
Simteam cum sangele lui curge prin venele mele si desi ma credeam mai puternica decat el,ma domina din toate punctele de vedere.Eu eram doar prea orgolioasa ca sa vad asta.
Ii apartinea inima mea,mintea mea,trupul meu,totul..
Cand credeam ca Baal numai reprezinta nimic pentru mine,el mi-a aratat ca este totul si mai mult pentru mine.
Sarutarile noastre se transformau in muscaturi,sangele care curgea era mai dulce ca mierea,pamantul care odata era rece acum ardea.In momente ca acestea simteam ca daca Baal m-ar parasi as fi in stare sa inghit tot pamantul.
Baal era micul meu Dumnezeu,cuvintele care mi le spunea acum ma ardeau ca focul..
Nu aveam nevoie de un motiv,pasiunea noastra era un ocean,inviam din nou prin respiratia lui..simteam ca pasiunea imi va arde mintea in noapte asta.Doua maini deveau una,buzele se cautau,si pasiunea imi ardea mintea inca odata.

Va urma

253 Re: Sangele Iubirii(Tou erota to aima) la data de Dum 11 Mar 2012, 06:55

Ink.Soul

Bitten Human
Bitten Human
Ce rau imi pare ca nu am mai trecut pe aici sunt demna de tot dispretul deabea astept continuarea daca va mai fii Pupici si cum am mai spus astept nextul esti bestiala

254 Re: Sangele Iubirii(Tou erota to aima) la data de Dum 29 Apr 2012, 05:32

laly

Ancient Vampire
Ancient Vampire
Parca nu eram eu....Nu ma puteam stapani,nu ma puteam controla.Partea asta era mult prea umana,aveam sentimente care puteau fi ucise cu un singur cuvant.Nu imi puteam permite sa fiu asa dar nici nu ma puteam opune.Eram intre ciocan si nicovala.
Iubirea inca odata ma invingea,ma facea sa fiu ceea ce nu vroiam sa fiu.Era totul atat de dulce,de frumos incat vroiam sa nu se mai termine,dar trebuia pentru ca incet incet ma ucidea.
Ca sa ies din aceasta frenezie a iubirii,trebuia sa vad sange,sa aud un tipat de suferinta,ceva care sa ma readuca la normal.
Baal ma saruta,si ma mangaia in timp ce eu ma luptam cu mine.Eram cel mai mare dusman al meu dar trebuia sa ma salvez acum.Acum vroiam sa plec,sa fug dar peste 2 secunde inima imi era invadata de sentimente...
I-am chipul in maini si l-am sarutat puternic.....iar ce se intampla dupa,ma lasa fara cuvinte.
Ma musca de gat,incat mi-l rupsese iar sangele care curgea il bause.Era o durere atat de dulce,era atat de bine.Nu mai suportam sentimentele care ma invadasera.Mi-am infipt unghiile in pieptul lui si l-am zgariat.
M-a sarutat si am simtit o liniste interioara,pe care nu o mai avusesem de mult.
Am inchis ochii si am auzit un strigat de disperare al fiicei mele.Baal fugisera glont spre acel loc,lasandu-ma singura.
Mi-am indreptat gatul si am plecat.
Pe coloanele Iadului era o liniste care tipa,deci ceva era in neregula.Cand am ajuns la fiica mea,am fost surprinsa sa vad o fata cam de 25 de ani,blond cu ochii albastri,inalta si frumoasa.Adonia statea in sptele tronului meu si plangea.Baal se uita la ea mirat si nu spunea nimic.
-Ce se intampla aici Baal?Adonia de ce plangi?Paris?!
Nimeni nu spunea nimeni si nimeni nu avea curajul sa se apropie de aceasta fata.
Fata se uita la mine cu mare atentie,ma masura din cap pana in picioare.
Se dusese in fata tronurilor si pusese mana pe ele.Nu oricine putea sa faca asta,trebuia sa fii demon ca sa le poti atinge.
-Esti demon?Cine esti?
Nu raspundea la nici o intrebare,doar analiza totul.
M-am dus la ea si am luat-o de mana.In acel moment am simtit ca sunt bagata in priza,parca m-a electrocutat.
Mi-am tras mana m-am indepartat de ea.A ras putin si s-a uitat la mine ironic.
-Nu esti atat de puternica pe cat te crezi draga mea cumnata.
-Cumnata?!
M-am dus la Baal sa ii cer explicati,dar Baal era blocat.Nu spunea nimic,doar se uita in gol.
L-am zguduit dar nimic.
-Cine ziceai ca esti?
-Eu sunt Eulb Ivy,cumnata ta si matusa copiilor tai.
-Imi pre rau dar nu am auzit pana acum de existenta ta,asa ca nu prea inteleg ce cauti acum aici.
-Sunt fiica li Lucifer,sora lui Baal,si am venit sa iau ceva ce imi apartine.
-Tie?Ce iti apartine tie?
-Capul tatalui meu.
Am ramas muta cand am auzit aceste cuvinte.Stia totul,fusese aici de la inceput,de dinaintea mea.Nu intelegeam de ce era Baal atat de surprins,unde fusese atata timp?De nu aflasem nimic despre ea?De ce nu vorbise nimeni pana acum despre ea?
-Eulb Ivy.....
-Stiu Harieta ce vrei sa spui,stiu ca nimeni nu a pomenit niciodata nimic despre mine.Eu sunt ceea care ii va tine locul tatalui meu,Lucifer.
-De ce tu?De ce nu,Baal?
-Pentru ca Baal este al tau,eu sunt pura.Nu trebuie sa ma impart intre doua parti.Si da am disparut acum multi ani,acum 1500 de ani.Asa am vrut eu.
-De ce Ivy?De ce?Unde ai stat atata timp?
Se dusese langa Baal si ii mangaie chipul,ii sterse lacrimile.
-Stiam ca Harieta ca veni,asa ca am plecat ca sa ii las ei cale libera,am vazut ca Baal o iubea cu 1500 de ani inainte sa se nasca,asa ca eu nu aveam nici o sansa aici.Am vazut cate a sacrificat pentru ea,am vazut cata fericire i-au adus copii nascuti de ea,am vazut totul.Am vazutca demonul din ea este mai puternic decat mine...si m-am pregatit intens pentru intalnirea noastra.
M-am intors brusc cand am auzit asta.
-Pentru ce te-ai pregatit?Ai cumva impresia ca imi vei lua locul?De asta ai venit?Baal dracul asta nu imi va lua mie locul!O omor!
Baal se uita la noi blocat.
-De ce plange Adonia?Ce i-ai facut?
-Este impresionanta asemanarea dintre voi doua.I-am zis doar ca mamica ei va mai avea putin de trait,atata tot.
Ivy era leita Baal,aceiasi ochii albastri,acelasi par blond,aceleasi trasaturi...era superba,iar pe cat era de frumoasa pe atat de era infernala.

Va urma.

255 Re: Sangele Iubirii(Tou erota to aima) la data de Dum 29 Apr 2012, 07:57

Ink.Soul

Bitten Human
Bitten Human
DOamne, ce mult mi-am dorit capitolul asta. Am crezut ca ai renuntat la fic si imi parea rau, dar se pare ca ai facut decat o pauza. Capitolul este genial, ma tot gandesc cum o sa termini ficul si sincer mi se pare imposibil. Nu prea pot concepe acest fic finish. Imi place mult descrierea si felul in care conturezi personajele. Iar noua aparitie a cam dat totul peste cap. Ma cam intriga acest nou personaj.
Oricum astept next-ul si pupici:*

256 Re: Sangele Iubirii(Tou erota to aima) la data de Dum 29 Apr 2012, 09:19

laly

Ancient Vampire
Ancient Vampire
-Ar trebui cumva sa imi fie frica de tine?Chiar tu ai spus ca sunt mai puternica ca tine.Si este ironic pentru ca nu m-am nascut demon ca tine.
-Esti pentru ca te-am lasat eu sa fii ceea ce esti acum.Daca vreau doar bat din palme si Iadul este club pentru ingeri.
-Cred ca tu nu esti la curent cu unele lucruri...eu l-am scos pe al tau tata din Rai,pe mine m-au torturat,eu am avut de suferit si acum culmea m-a tradat.Cum ti se pare?Si nu sunt genul care sa ierte.
Cand am spus aceste lucruri,Ivy a lasat capul in jos si a tacut.
-Nu vreau sa intru in conflict cu tine,dar daca este nevoie o fac.Iti spun din start ca nu imi ei lua locul,si de copii mei nu te vei atinge.Pentru ei sunt in stare de orice,chiar daca nu arat asta.Si Baal...este fratele tau.Rezolvati-a problemele si pleaca,eu sunt regina aici.Eu tai,eu spanzur aici.Sper ca m-am facut inteleasa draga mea cumnata.
I-am intors spatele si am plecat.
M-am dus la Adonia sa o linistesc.Paris era cu ea si reusise sa o calmeze.
-Mama sa nu o lasi sa ne faca ceva!Te rog frumos!
Cuvintele Adoniei mi-au incalzit sufletul,ma facura sa zambesc.
-Nu are ce sa ne faca,am murit si am inviat de prea multe ori ca sa ma poata invinge.Acum haideti cu mine sa ne plimbam.
Imi era dor de copii mei,imi era dor de rolul meu de mama,imi era dor sa stau cu ei,vroiam sa fac asta in permanenta dar uneori pur si simplu nu simteam asta.
-Ce vreti sa facem?
-Vreau sa i-o facem matusii,spusese Paris.
Am fost amuzata de raspunsul lui.
-Cum?
-Asta tu sti mai bine mama,dar mie nu imi place de ea.
-Deocamdata nu ii puteam face nimic,pentru ca nu a facut nimic.Cand va face ceva atunci o voi lovi unde o doare cel mai tare.
-Unde?,intreba Adonia.
Nu ii puteam raspunde dar stia deja raspunsul.Ii atacam ambi parinti,Lilith si ce mai ramasese din Lucifer.
-O las pe ea sa faca prima miscare,stiu ca o va face.Acum hai sa torturam ceva.
Era ca o joaca de copii ce faceam noi,era oribil dar pentru ei era ceva normal.
In ultima vreme oamenii pacatuiau din ce in ce mai mult.Avem cazuri din ce in ce mai frumoase:vrajitoare,oameni care isi vindeau sufletele pe te miri ce,care invocau demoni sa vada daca chiar exista,care incercau sa deschida portile purgatoriului,si atunci cand o faceau dadeau drumul unor monstri mai vechi decat tarana de pe pamant.Biserica incerca sa se salveze,incerca sa salveze in acelasi timp dar pierdea din ambele parti.
Credinta le era pusa la incercare,iar oamenii biserici cedau pana la urma,oricat de tare se tineau.Posedam preoti care la botezuri inecau copii,episcopi si asa mai departe.Cazurile de exoricism erau din ce in ce mai dese,iar Legion era actorul principal.
Oamenii era din ce in ce mai rai,porneau razboaie,foamea era in floare,se omorau itre ei...sfarsitul era aproape.Si acum la sfarsit veni si Eulb Ivy.
-Harieta...sa nu crezi ca sunt singura,mai am doua surori:Gemory este cea mai mare,Clea,si apoi eu.
Cand am auzit astea am impietrit.
-Si ....unde sunt?
-Nu sunt aici,dar ne vad.Asteapta sa reiau controlul si vor reveni si ele.
In acel moment am simtit ca pe limba am un milion de carbuni incinsi.
M-am infipt in gatul ei,i-am scos inima,am aruncat-o in foc si am muscat-o de gat.Am golit-o de sange si am aruncat-o jos.
-Sa nu indraznesti vreodata in viata ta sa ma mai ameninti!Nu sunt arta lui Michelangelo,te rup in bucati!
Baal nu reactiona in nici un fel,se uita in gol.Revenirea surorii lui era un soc.
-Noi trei formam Antihristul,si nu vei putea face nimic ca sa ne opresti!Nici Baal nu va putea!In secunda urmatoare tipa atat de tare incat pamantul se crapa.Isi schimba infatisarea,ochii i se innegrisera,piele i se uscase de tot,unghiile erau acum gheare....
Venea inspre mine sa ma atace dar setea mea de sange era prea mare.Am prins-o de piciorul stang si i l-am rupt.Durerea era inimaginabila,a urlat de tot Iadul veni sa vada ce se intampla.
Imi bagase ghearele in abdomen si le ridicase in sus.Eu eram obisnuita cu astfel de torturi,durea ce-i adevarat dar nu m-a pus la pamant.
I-am scos ochii si i-am scos dintii.

Va urma.

Da a fost o pauza,imi pare rau ca te-am facut sa astepti,acum voi scrie mai des.Pupici.

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus  Mesaj [Pagina 13 din 13]

Mergi la pagina : Inapoi  1, 2, 3 ... 11, 12, 13

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum